Musta Kynnys Jyväskylä

September 6, 2021
  1. Musta Kynnys – www.mustakynnys.com
  2. Musta kynnys jyväskylä keikat
  3. Ravintola musta kynnys jyväskylä

Toistaiseksi Kotihoitoa, ovemme ovat suljettuina Ilmainen

Musta Kynnys – www.mustakynnys.com

Ystävälliset baarimikot・Tyylikäs sisustus・Laaja viinilista Menkää käymään. Itse kävin Tuijan kanssa. extraystävällinen hlökunta ✓ laadukkaat hana-, plo- ja drinksutuotteet ✓ hyvä sijainti ✓ kelpo musa... (myös live) ✓ viihtyisä ja tilava ✓ toimiva terassi ✓ Näytä lisää Muuten ok, mutta keikkapaikkana onneton. Vähän käy sääliksi bändejä, jotka siellä ahtaassa kolossa j... outuu veivaamaan. 68 oli ihan toista maata baarina ja keikkapaikkana. Näytä lisää

Keikkapäivää vietetään ensi lauantaina 14. Tulitpa yksin tai yhdessä, keikoilla tapaa ihmisiä, kuulee hyvää musiikkia ja niiltä poistuu aina kokemusta rikkaampana. Suomen Rock-klubien liitto toivottaa kaikki tervetulleeksi! Jyväskylässä Lutakon ja Mustan Kynnyksen keikat on aikataulutettu siten että halukkaat ehtivät näkemään kaikki keikat: 20:30 Akseli Hiltunen (Lutakko) 21:15 Palolampi (Lutakko) 22:00 Joosua (Lutakko) 23:15 Slim Bean (Musta Kynnys) 24:00 Black Magic Six (Musta Kynnys) Lutakko: Musta Kynnys: Valtakunnallinen keikkapäivä - Tämänvuotinen keikkatarjonta: (Tapahtumiin on vapaa pääsy) HELSINKI Bar Loose SHIRAZ LANE, LIMELIGHT SHOWDOWN Korjaamo HERMANNI TURKKI, YAKUZI PATO, ANTTI AUTIO Nosturi MNTTT, EUROCRACK, KUBE On The Rocks "VALENTINE´S SPECIAL": NIGHT OF POWER BALLADS.

Musta kynnys jyväskylä keikat

VAROITUS: Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta. Hannikaisenkatu 16 (Vanha Rautatieasema), 40100 Jyväskylä

  • Kiinalainen ravintola Yu Sushi - Nokia
  • Suvi pitkänen ikä
  • Turku yliopiston apteekki
  • Ravintola Musta kynnys - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
  • Home haju vaatteissa centre
  • Yhteystiedot - Etelä-Pohjanmaan Opisto
  • Volvo xc60 tekniset tiedot lease
  • Kuorma auto
  • Pää-Äijät | UMK 2016 | yle.fi
  • Musta keittiöhana

Ravintola musta kynnys jyväskylä

jyväskylä

Tietoa yhtiöstä Ravintola Musta kynnys on perustettu vuonna 2010. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Jyväskylä, ja pääasiallinen toimiala Pubit ja baarit. Yhtiön toimitusjohtaja on Tero Petteri Pekkarinen. Yhtiön toinen toimiala on ravintola. Viralliselta nimeltään yhtiö on Musta kynnys Oy. Yhtiön Ravintola Musta kynnys liikevaihto oli 572 tuhatta ja tilikauden tulos -15 tuhatta. Liikevaihto laski 7, 1%. Liikevoittoprosentti oli -2, 6%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2018. 12/2018 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 7 työntekijää. Työntekijämäärä laski 12, 5% edelliseltä tilikaudelta. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä.

Ystävänpäivänä 14. 2. vietetään jo perinteeksi muodostunutta Valtakunnallista Keikkapäivää. Jyväskylässä ystävien seurassa tai vaikka yksinkin voi lähteä nauttimaan ilmaiskeikoista Tanssisali Lutakossa ja junaradan toisella puolella ravintola Mustassa Kynnyksessä. Lutakossa esiintyvät debyyttialbuminsa perjantaina julkaiseva pop/rock-yhtye Joosua sekä jyväskyläläiset Palolampi ja Akseli Hiltunen. Mustassa Kynnyksessä nähdään 8-vuotisjuhlakeikkansa soittava punk/blues-duo Black Magic Six sekä paikallinen Slim Bean. Suomen merkittävimmät live-klubit kautta maan kutsuvat sinut keikalle! Suomen Rock-klubien liiton perustama jokavuotinen ilmaistapahtuma on alan yhteinen hurraahuuto elävälle musiikille. Keikkapäivän tarkoituksena on haastaa suomalaiset käymään keikoilla ja osoittaa kuinka laadukasta musiikkia Suomessa on tarjolla. Kyse ei ole ihan pienestä puuhastelusta, sillä mukana ovat niin Tavastia, Tampereen Klubi, Lutakko, Kerubi kuten myös monet muut keskeiset rokkibaarit. Viime vuonna tapahtumat keräsivät yli 2000 osanottajaa ja joka vuosi mukana on ollut myös yksittäisten porukoiden varjotapahtumia.

musta pitkä